Corona informatie

Deze pagina is geactualiseerd op 6 januari 2023

Momenteel zijn er geen beperkingen in relatie tot covid. Wij volgen te allen tijde de adviezen van het RIVM op. Onze beroepsgroep het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie) stelt ook een protocol op wat bepalend is voor de manier waarop wij praktijk voeren. Daarnaast bekijken wij als team wat voor onze praktijk het beste werkt. De veiligheid van onze patiënten en de werknemers van FysiovdBerge, staat te allen tijde voorop.

U bent van harte welkom. Wij verzoeken u zich aan de volgende regels te houden:

  • bent u licht verkouden? Dan bent u toch welkom in de praktijk indien uw zelftest uiteraard negatief is
  • wanneer u zichzelf grieperig of ziek voelt, is het voor u zelf maar ook voor ons fijn als u de afspraak annuleert
  • desinfecteer uw handen bij binnenkomst van de praktijk
  • houd veilige afstand tot andere bezoekers
  • kom alleen naar uw afspraak, en niet eerder dan 5 minuten van te voren
  • neem uw eigen handdoek / badlaken mee
  • ouders die een kind begeleiden, gaan mee de behandelkamer in
  • desinfecteer het fitnessapparaat na gebruik (flesjes practisan / doekjes staan voor u klaar)
  • bij het verlaten van de praktijk desinfecteert u uw handen nogmaals

Heeft u corona doorgemaakt? U dient minimaal een week klachtenvrij te zijn voordat u weer een afspraak kunt maken bij FysiovdBerge.

Annuleren? Wij doen er alles aan om besmetting van het Corona virus te voorkomen. Wanneer u uw afspraak wilt annuleren, doe dat dan in dien mogelijk minimaal 24 uur van tevoren. Dan krijgt u geen factuur voor de gereserveerde tijd. Afzeggen kan 24 uur per dag per mail: info@fysiovdberge.nl of telefonisch 0345-510015. Wordt de telefoon niet opgenomen, spreek dan de voicemail in.

Ex- Covid patiënten zijn bij FysiovdBerge aan het goede adres. De fysiotherapeuten zijn opgeleid om goede herstelzorg te bieden voor zowel mensen die corona hebben doorgemaakt in de thuis situatie als voor mensen die zijn opgenomen geweest in het ziekenhuis. Wij werken hierbij nauw samen met een ergotherapeut, diëtist, osteopaat en logopedist. Wilt u weten welke vergoeding er mogelijk is voor herstel na Covid? Kijk dan op de pagina herstellen na corona op deze website.

Fysiotherapie online Wij kunnen eventueel een afspraak maken voor FYSIOTHERAPIE OP AFSTAND : door middel van een live verbinding via camera op laptop of telefoon. Elke patiënt kan een persoonlijk programma krijgen met dagelijkse oefeningen, filmpjes en een persoonlijk contactmoment van 1 of 2x per week. Deze behandeling op afstand is effectief gebleken en wordt ook nu (na corona) voortgezet en tevens vergoed door uw zorgverzekeraar indien u een aanvullende verzekering heeft.

FysioFitness: sporten onder begeleiding van de fysiotherapeut Wij hebben het aantal mensen wat op voorinschrijving wordt toegelaten tot FysioFitness aangepast. Samen met de sporters hebben wij nieuwe regels en een nieuwe groepsindeling gemaakt zodat iedereen zich veilig voelt tijdens het sporten bij de fysiotherapeut.

ZwangerFit: goed voorbereid en fit de bevalling in ZwangerFit wordt deels vergoed door de aanvullende verzekering. Hierdoor valt ZwangerFit dus onder zorg (Bron: Yvlo). Hiervoor gelden specifieke regels in geval van een lockdown. Deze regels zullen wij communiceren indien noodzakelijk.

Schroom niet om uw vragen te stellen. Wij helpen u graag, op wat voor manier dan ook.

Team FysiovdBerge