Aanmelding

U kunt de hulp van de fysiotherapeuten van FysiovdBerge in Culemborg inroepen als gewoon bewegen even niet meer gaat. Wij gaan samen met u aan de slag. Een afspraak maken, uw aanmelding, is de eerste stap naar uw herstel. Wij leggen u graag uit hoe dat in zijn werk gaat.

Verwijzing

Met een verwijzing van uw huisarts of specialist kunt u bij ons een afspraak maken. Een verwijzing van uw arts is echter niet nodig om een afspraak te maken in de praktijk. Fysiotherapie is namelijk ‘direct toegankelijk’. Aan de hand van een screening wordt vastgesteld of u bij ons aan het juiste adres bent. Daarna volgt een uitgebreid onderzoek. Op basis van de bevindingen starten wij meteen met behandelen. Wij kunnen u ook bij u thuis behandelen: daar is echter wel een verwijzing van uw huisarts of specialist voor nodig.

Zodra u klachtenvrij bent, maken wij een eindverslag voor uw huisarts, tenzij u dat niet op prijs stelt. Dit eindverslag wordt versleuteld en beveiligd naar uw huisarts gestuurd (door middel van Zorgmail, dit is AVG proof).

Zorgverzekeraars

Wij hebben contracten afgesloten met bijna alle zorgverzekeraars. Leest u de voorwaarden van uw polis goed door voor u een afspraak maakt. Soms is het erg onduidelijk (CZ wel vergoeding – JUST, label van CZ geen vergoeding).

Declaraties gaan rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar waarmee wij een contract hebben. Fysiotherapie wordt dan vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Een aantal aandoeningen kent een vergoeding uit de basisverzekering: Artrose, Claudicatio en COPD. Ook wanneer u herstellende bent na het doormaken van Corona, kunt u aanspraak maken op fysiotherapie vanuit de basisverzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar wat de regels zijn.

U bent zelf verantwoordelijk voor het aantal behandelingen dat u per jaar afsluit. Alle behandelingen die niet binnen uw aanvullende zorgverzekering vallen, zijn voor eigen rekening. U ontvangt hiervoor van ons een factuur.

Afspraak maken

Ten aanzien van het plannen van een afspraak proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Het is ook mogelijk om ’s avonds behandeld te worden. Een afspraak maken kan eenvoudig door het contactformulier in te vullen. U kunt uiteraard ook even langskomen aan de balie, bellen of mailen. U bent van harte welkom.

Telefonisch: 0345 – 510015

Mail: info@FysiovdBerge.nl