Aanmelding

Een verwijzing van uw arts is niet nodig om een afspraak te maken in de praktijk. Fysiotherapie is namelijk ‘direct toegankelijk’. Aan de hand van een screening wordt vastgesteld of u bij ons aan het juiste adres bent. Dan volgt een uitgebreid onderzoek. Op basis van de bevindingen starten wij meteen met behandelen. Wij kunnen u ook bij u thuis behandelen: daar is echter wel een verwijzing van uw huisarts of specialist voor nodig.

Zodra u klachtenvrij bent, maken wij een eindverslag voor uw huisarts, tenzij u dat niet op prijs stelt. Dit eindverslag wordt versleuteld en beveiligd naar uw huisarts gestuurd (d.m.v. Zorgmail, AVG proof).

Wij hebben contracten afgesloten met bijna alle zorgverzekeraars. Declaraties gaan rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar waarmee wij een contract hebben. Fysiotherapie wordt dan vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Een aantal aandoeningen kent een vergoeding uit de basisverzekering: Artrose, Claudicatio en COPD. Ook wanneer u herstellende bent na het doormaken van Corona, kunt u aanspraak maken op fysiotherapie vanuit de basisverzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar wat de regels zijn.

U bent zelf verantwoordelijk voor het aantal behandelingen dat u per jaar afsluit. Alle behandelingen die niet binnen uw aanvullende zorgverzekering vallen zijn voor eigen rekening. U ontvangt hiervoor van ons een factuur. Ook als u verzekerd bent ONVZ krijgt u een factuur, omdat wij met deze zorgverzekeraar geen contract hebben afgesloten voor 2020.

Ten aanzien van het plannen van een afspraak proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Het is ook mogelijk om ’s avonds behandeld te worden. Een afspraak maken kan eenvoudig door het contactformulier in te vullen. U kunt uiteraard ook even langskomen aan de balie, bellen of mailen. U bent van harte welkom.

Telefonisch: 0345 – 510015

Mail: info@FysiovdBerge.nl