Babymassage

Babymassage is een mooi middel om contact te krijgen met je baby: jullie band versterkt hierdoor. Een moment van rust en volledige aandacht voor elkaar. Het stimuleert de ontwikkeling van je baby: zowel op lichamelijk vlak als emotioneel, cognitief en sociaal. Een babymassage stimuleert alle zintuigen. Daarnaast kan een massage verlichting bieden bij darmkrampjes. Het kan je baby rust geven wanneer hij of zij veel huilt.

In drie bijeenkomsten van een uur leer je hoe je je baby kunt masseren. Gedurende de lessen komt alles aan bod: borst, buik, armen, handen, benen, voeten, gezicht, rug, heupen en billen.

Je leert diverse technieken en handgrepen: lengte-, dwarse- en diagonale strijkingen. Bovendien wordt er ook gelet op je eigen houding tijdens de massage. Dat is een bijkomend voordeel van een cursus volgen in een fysiotherapiepraktijk!

In onze Brochure BABYMASSAGE kun je allerlei informatie vinden over de mogelijkheden en kosten van deze cursus.

Er starten geregeld cursussen babymassage. Aan de hand van de mogelijkheden van de cursisten maken wij een planning. Wil je een cursus volgen met je kindje? Neem dan contact op met FysiovdBerge voor de mogelijkheden: 0345-510015. Of via het contactformulier