FysioFitness

FysioFitness is sporten onder begeleiding van de Fysiotherapeut. FysioFitness wordt in 2020 al 30 jaar in onze praktijk gedaan in een circuit op apparaten die speciaal ontwikkeld zijn voor fysiotherapeutische interventies. Zodoende kunnen mensen van alle leeftijden, met of zonder lichamelijke beperking, veilig en verantwoord sporten.

Bij alle oefeningen krijgt u uitleg: waarvoor de oefening is en hoe u de oefening het beste kunt uitvoeren. Als er lichamelijke klachten zijn, wordt daar meteen op ingespeeld. Blessures worden voorkomen door een goede begeleiding.

De volgorde van trainen is zorgvuldig bepaald waarbij cardio-apparatuur (om uw conditie te verbeteren) afgewisseld wordt met apparatuur waarop de diverse spiergroepen aan bod komen.

Het doel van FysioFitness is een goede conditie opbouwen. Daarnaast worden de gewrichten soepel gehouden door verantwoord bewegen. Met FysioFitness voorkom je klachten door het sterker maken van het lichaam. Bovenal krijg je door FysioFitness plezier in bewegen!

FysioFitness heeft in onze praktijk ook een sociale functie; er wordt in een groep getraind (maximaal tien personen) omdat het gezellig is en stimulerend werkt. Na de cooling down sluiten wij altijd gezamenlijk af met een gratis drankje. Wilt u een keer meedoen? Neem contact met ons op. Bel 0345-510015 of kom even langs aan de balie.

De 5 kwartier durende trainingen zijn op maandagmorgen, maandagavond, woensdagmorgen en woensdagavond. Op vrijdag is er een gratis instuif van 13.00-14.00 uur waar iedere FysioFitness cliënt zich voor kan opgeven.

NB: In deze Corona tijd gelden andere tijden en prijzen dan hier genoemd. Al onze sporters zijn hiervan op de hoogte gebracht. Wilt u zich aanmelden als nieuwe sporter? Belt u dan naar de praktijk, wij vertellen u graag over de mogelijkheden.