FysioFitness

FysioFitness is sporten onder begeleiding van de fysiotherapeut. In 2023 geven wij al 33 jaar FysioFitness in onze praktijk. We begeleiden onze sporters bij het uitvoeren van een circuit op apparaten die speciaal ontwikkeld zijn voor fysiotherapeutische interventies. Zodoende sporten mensen van alle leeftijden, met of zonder lichamelijke beperking, veilig en verantwoord bij ons.

Bij alle oefeningen geeft de begeleidende fysiotherapeut u uitleg. Hij of zij vertelt u waar de oefening voor is en hoe u de oefening het beste kunt uitvoeren. Als er lichamelijke klachten zijn, spelen we daar meteen op in. Door een goede begeleiding voorkomen we blessures.

De volgorde van trainen is zorgvuldig bepaald waarbij cardio-apparatuur (om uw conditie te verbeteren) afgewisseld wordt met apparatuur waarop de diverse spiergroepen aan bod komen.

Het doel van FysioFitness is het opbouwen van een goede conditie. Daarnaast blijven uw gewrichten soepel door verantwoord te bewegen. Door de trainingen maakt u uw lichaam sterker en voorkomt u klachten. Bovenal krijgt u door FysioFitness plezier in bewegen!

Onze FysioFitness trainingen duren 1 uur en vinden plaats op vaste tijden: op maandagmorgen, maandagavond, woensdagmorgen en woensdagmiddag. We geven de trainingen in vaste groepen, bij verhindering kijken we naar de mogelijkheid om uw training in te halen bij een andere groep.

Wilt u een keer vrijblijvend meedoen? Neem contact met ons op. Dat zoeken we samen welk moment van de week er ruimte is om FysioFitness te ervaren. U bent van harte welkom!