FysioFitness

FysioFitness is sporten onder begeleiding van de fysiotherapeut. FysioFitness wordt in 2022 al 32 jaar in onze praktijk gedaan in een circuit op apparaten die speciaal ontwikkeld zijn voor fysiotherapeutische interventies. Zodoende sporten mensen van alle leeftijden, met of zonder lichamelijke beperking, veilig en verantwoord bij ons.

Bij alle oefeningen geeft de begeleidende fysiotherapeut u uitleg. Hij of zij vertelt u waar de oefening voor is en hoe u de oefening het beste kunt uitvoeren. Als er lichamelijke klachten zijn, spelen we daar meteen op in. Blessures worden voorkomen door een goede begeleiding.

De volgorde van trainen is zorgvuldig bepaald waarbij cardio-apparatuur (om uw conditie te verbeteren) afgewisseld wordt met apparatuur waarop de diverse spiergroepen aan bod komen.

Het doel van FysioFitness is het opbouwen van een goede conditie. Daarnaast blijven uw gewrichten soepel door verantwoord te bewegen. Met FysioFitness voorkomt u klachten door het sterker maken van uw lichaam. Bovenal krijgt u door FysioFitness plezier in bewegen!

Onze FysioFitness trainingen duren 1 uur en vinden plaats op vaste tijden: op maandagmorgen, maandagavond, woensdagmorgen en woensdagmiddag. De trainingen worden gegeven in vaste groepen, bij verhindering kijken we naar de mogelijkheid om uw training in te halen bij een andere groep.

FysioFitness in corona tijd  

FysioFitness kan gewoon plaatsvinden. Ook hier houden we de richtlijnen van het RIVM aan. Dat betekent o.a. dat het aantal mensen wat op voorinschrijving kan worden toegelaten tot FysioFitness, is aangepast aan de geldende regels en het formaat van de oefenzaal. In overeenstemming met al onze sporters is een geheel nieuwe groepsindeling gemaakt. Houd rekening met elkaar, geef elkaar voldoende ruimte.

FysioFitness is sport, géén zorg: u wordt dus gecheckt op aanwezigheid van de QR code. Omdat wij werken met vaste groepen, scannen we de QR code éénmalig. Kunt u geen QR code laten zien, dan dient u een bewijs van een negatieve PCR test te laten zien van maximaal 24 uur oud. Check altijd de Corona pagina voor het laatste nieuws.