Team

FysiovdBerge is een dynamische praktijk voor Fysiotherapie met een aantal specialisaties binnen het vakgebied. Wij werken in een prettig team en hebben allemaal een eigen inbreng. De vaste medewerkers van Team FysiovdBerge stellen wij op deze pagina aan u voor. Daarnaast werken wij in de praktijk nauw samen met een aantal collega’s om de kwaliteit van zorg rondom de bezoekers van de praktijk te optimaliseren: een kinderfysiotherapeut, een osteopaat, een bekkenfysio, een diëtiste en een care for women specialiste. Daarnaast houden psycholoog Pim Schol en de ergotherapeuten van Veerkrachtig, ook geregeld spreekuur bij FysiovdBerge.

Wij zijn gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Culemborg: de voormalige stadsboerderij. Wij zijn goed bereikbaar en u kunt gratis parkeren aan de achterkant van ons pand. Daarnaast zijn er meerdere gratis parkeerlocaties op 100 meter loopafstand.

Vacature Momenteel zijn wij op zoek naar een Algemeen Fysiotherapeut om ons team te komen versterken. Het betreft een functie voor 2 dagen. Wilt u informatie over de inhoud van de vacature? Klik dan hier.