Team

FysiovdBerge is een dynamische praktijk voor Fysiotherapie met een aantal specialisaties binnen het vakgebied. Wij werken in een prettig team en hebben allemaal een eigen inbreng. De vaste medewerkers van Team FysiovdBerge stellen wij op deze pagina aan u voor.

Momenteel is er een vacature bij FysiovdBerge. Deze kan tijdelijk ingevuld worden, maar ook omgezet worden in een doorlopend vast contract waarbij de uren in overleg worden bepaald.

In de praktijk van FysiovdBerge wordt nauw samengewerkt met een aantal collega’s om de kwaliteit van zorg rondom de bezoekers van de praktijk te optimaliseren: een kinderfysiotherapeut, een osteopaat, een diëtiste en een care for women specialiste. Daarnaast houdt psycholoog Pim Schol ook spreekuur bij FysiovdBerge. Dat geldt ook wanneer u acupunctuur nodig heeft, of behoefte aan een coach.

Op afstand werken wij nauw samen met de Ergotherapeuten van Veerkrachtig en Logopedie Culemborg. Wij hebben geregeld Multidisciplinair Overleg met de collega’s.

Wij zijn gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Culemborg: de voormalige stadsboerderij. Wij zijn goed bereikbaar en u kunt gratis parkeren aan de achterkant van ons pand. Daarnaast zijn er meerdere gratis parkeerlocaties op 100 meter loopafstand.