Femke Suurmond

Femke Suurmond
Femke Suurmond BIG-nummer 39066304204

Femke Suurmond is algemeen fysiotherapeute en heeft jarenlang ervaring in diverse uiteenlopende lichamelijke klachten. Vooral op het gebied van longziekten en hart- en vaatziekten is Femke kundig. Hiernaast begeleidt zij ook mensen die corona hebben gehad. Zij is een sportieve dame die regelmatig een hardloop- of triathlonwedstrijd doet. Ze begeleidt u graag bij het hardlopen. 

Femke heeft plannen om een wandelgroep op te zetten voor mensen met hartproblemen, diabetes of longproblemen: kortom, voor wie het goed is om meer te bewegen onder begeleiding van de fysiotherapeut.

Femke is naast fysiotherapeute ook ZwangerFit© docente. Iedere dinsdagavond begeleidt zij zwangere dames om fit en goed voorbereid de bevalling in te gaan. Onlangs heeft zij ook de postpartum opleiding gevolgd bij Yvlo waarbij o.a. bekkenpijn, diastase, triggerpoints, opbouwen en trainen na de bevalling uitgebreid aan bod kwamen.

Daarnaast is Femke opgeleid om de cursus Babymassage te geven, waarin ouders in drie lessen leren hoe zij hun baby kunnen masseren bij darmkrampjes, wanneer er sprake is van veel huilen of gewoon voor de ontspanning en quality time voor moeder (of vader) en kind.

Femke werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag bij FysiovdBerge.

Terug naar het team