OncoFit PLUS

OncoFit PLUS is een nazorg traject voor zowel mensen die kanker hebben gehad en ‘schoon’ zijn verklaard. Ook wanneer er sprake is van een chronische vorm van kanker is een gerichte vorm van begeleiding wenselijk. 

Na de behandeling in het ziekenhuis zijn er soms nog allerlei lichamelijke klachten zoals pijn of vermoeidheid. Er blijven ook vragen onbeantwoord: hoe verwerk je wat je hebt meegemaakt? Wat betekent het voor je relatie? Hoe ga je om met de angst dat het weer terug komt? Hoe pak je de draad weer op? Kan je weer gaan sporten en op wat voor niveau dan?

De fysiotherapeuten van FysiovdBerge kunnen u ondersteunen bij het weer oppakken van een actieve levensstijl. Onder begeleiding van een oncologische geschoold fysiotherapeute, traint u 2x per week in de oefenzaal. De fysiotherapeut biedt u een uitgebalanceerd trainingsschema. Dit schema wordt samen met u vastgesteld. Maatwerk dus.

Wij werken graag multidisciplinair. Dat wil zeggen dat wij de hulp van collega’s uit andere disciplines kunnen inzetten wanneer de oncologisch geschoold fysiotherapeut dat voorstelt. Dat doen wij uiteraard altijd in overleg met u. Deze samenwerking vormt de PLUS van het OncoFit PLUS traject en maakt het traject ‘domein overstijgend’. Wij zijn altijd op zoek naar het maken van verbindingen met andere aanbieders om zoveel mogelijk maatwerk te bieden. De collega’s die samen met de fysiotherapeut hun diensten aanbieden om u weer op weg te helpen zijn:

Wilt u een afspraak plannen met de oncologisch geschoold fysiotherapeut? Neemt dan contact op met FysiovdBerge via het contactformulier of bel: 0345-510015. Wij helpen u graag op weg.