OncoFit PLUS

OncoFit PLUS is een nazorg traject voor zowel mensen die kanker hebben gehad en ‘schoon’ zijn verklaard. Ook wanneer er sprake is van een chronische vorm van kanker is een gerichte vorm van begeleiding wenselijk. 

Na de behandeling in het ziekenhuis zijn er soms nog allerlei lichamelijke klachten zoals pijn of vermoeidheid. Er blijven ook vragen onbeantwoord: hoe verwerk je wat je hebt meegemaakt? Wat betekent het voor je relatie? Hoe ga je om met de angst dat het weer terug komt? Hoe pak je de draad weer op? Kan je weer gaan sporten en op wat voor niveau dan?

FysiovdBerge wil graag helpen bij het weer oppakken van een actieve levensstijl met een tien weken durend nazorg traject: OncoFit PLUS. U traint 2x per week in de oefenzaal onder begeleiding van een oncologische geschoold fysiotherapeute. Zij biedt u een uitgebalanceerd trainingsschema. Dit schema wordt samen met u vastgesteld, zodat u binnen 10 weken uw doelen kunt behalen. Maatwerk dus.

Wekelijks zal er naast het uitgebreide beweegaanbod één van onze collega zorgverleners komen vertellen over zijn of haar vakgebied in relatie tot nazorg van kanker. Deze samenwerking vormt de PLUS van het OncoFit PLUS traject en maakt het traject domein overstijgend. Wij zijn altijd op zoek naar het maken van verbindingen met andere aanbieders om zoveel mogelijk maatwerk te bieden. De collega’s die samen met de fysiotherapeut hun diensten aanbieden om u weer op weg te helpen zijn:

Wij hebben een uitgebreide presentatie gemaakt over OncoFit PLUS. U kunt deze presentatie in alle rust thuis bekijken. Vergoeding van dit traject is maatwerk. Wij denken hierover graag met u mee. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de gratis screening? Neemt u dan contact op met FysiovdBerge via het contactformulier of bel: 0345-510015.

Ook wanneer u meer behoefte heeft aan individuele fysiotherapie bij of na kanker, kunt u zich tot onze praktijk wenden. Wij helpen u graag.