Diëtiek

Wij werken nauw samen met Laura van Beurden. Zij is diëtiste en gebruikt als zelfstandig ondernemer de spreekkamer bij FysiovdBerge. Deze enthousiaste Culemborgse dame staat u graag bij wanneer u wilt veranderen van leefstijl. Zij gaat samen met u aan de slag om uw lichaamsgewicht te beïnvloeden en uw gezondheid stap voor stap naar een hoger peil te brengen.

Als diëtist staat Laura van Beurden voor u klaar voor het geven van voeding-, dieet- en leefstijladviezen. Vanuit een wetenschappelijke onderbouwing geeft zij advies. Dit kan zijn voor diverse vragen of problemen die u tegen komt in het dagelijkse leven, maar ook wanneer u bijvoorbeeld bekend bent met diabetes, hart- en vaatziekten, intoleranties etc. Samen gaan we kijken waar er winst te behalen valt wat betreft de voeding, dieet en/of leefstijl.

Wanneer er sprake is van longproblemen, zoals Astma of COPD of wanneer u covid heeft doorgemaakt,  kan een diëtiste goede adviezen geven zodat er geen over- of ondergewicht ontstaat. Met name ondergewicht is een veel voorkomende aandoening bij COPD. Het is Laura’s doel om met haar expertise op het gebied van cliënten met longziekten extra ondersteuning te bieden. Wij werken dan ook vaak multidisciplinair samen met Laura van Beurden. Zij maakt ook onderdeel uit van onze Covid Herstelzorg.

Laura helpt ook graag kinderen met overgewicht. Als diëtist staat zij ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en is ze lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. U kunt Laura bereiken op 06-38755494 en op www.lauravanbeurdendietist.nl