Fysiotherapie

Fysiotherapie helpt als u in het dagelijks leven lichamelijke klachten krijgt en ‘gewoon’ bewegen niet meer vanzelfsprekend is. De fysiotherapeut houdt zich bezig met paramedische zorg, gericht op het behandelen, begeleiden en adviseren van cliënten met betrekking tot het houdings- en bewegingsapparaat. U kunt de hulp van uw fysiotherapeut inroepen als u in het dagelijks leven een lichamelijke klacht krijgt. Als ‘gewoon’ bewegen even niet meer zo gemakkelijk gaat. Wanneer u moet herstellen van Corona cq. Covid 19 kunt u na verwijzing van uw huisarts ook terecht voor herstelzorg na Covid. De fysio’s zijn hiervoor opgeleid. Wij werken in een multidisciplinair team op gebied van herstelzorg na covid.

Tijdens een eerste behandeling wordt uw klacht besproken en vindt een uitgebreid onderzoek plaats. Vervolgens hoort u wat u van ons kunt verwachten, maar ook wat u zèlf kunt doen om uw herstel te bespoedigen.

Een fysiotherapeut is bij uitstek de specialist om u te begeleiden in de revalidatie na bijvoorbeeld een heup-, knie- of rug operatie. Uiteraard komt de fysiotherapeut dan ook bij u thuis.

Een behandeling bij uw fysiotherapeut bestaat veelal uit een combinatie van diverse technieken, massage en bewegingstherapie. Omdat wij beschikken over een zeer uitgebreide sportzaal, gaan cliënten geregeld bewegen als ondersteuning van de behandeling fysiotherapie. Zo bent u sneller klachtenvrij.

Wilt u een afspraak maken? Neem contact op via menu contact, bel naar 0345-510015 of kom even langs aan de balie.