Fysiotherapie

De fysiotherapeut houdt zich bezig met paramedische zorg, gericht op het behandelen, begeleiden en adviseren van cliënten met betrekking tot het houdings- en bewegingsapparaat. U kunt de hulp van uw fysiotherapeut inroepen als u in het dagelijks leven een lichamelijke klacht krijgt. Als ‘gewoon’ bewegen even niet meer zo gemakkelijk gaat. Bij lichamelijke klachten kunt u bijvoorbeeld denken aan een hardnekkige sportblessure of rug- of nekklachten. Daarnaast is een fysiotherapeut bij uitstek de specialist om u te begeleiden in de revalidatie na bijvoorbeeld een heup-, knie- of rug operatie. Uiteraard komt de fysiotherapeut dan ook bij u thuis.

Ook wanneer u Corona (oftewel Covid-19) heeft doorgemaakt, kunt u na verwijzing van uw huisarts of specialist ook terecht voor herstelzorg. Onze fysio’s hebben allemaal scholing gevolgd om u hierbij goed te begeleiden en u gerichte herstelzorg te geven. Dit doen wij in samenwerking met een diëtiste, een ergotherapeut en een logopedist.

Heeft u kanker doorgemaakt en behoefte aan extra hulp bij het oppakken van een actieve leefstijl? Informeer dan naar ons  OncoFit Plus programma. Wij helpen u, in samenwerking met onze collega-zorgverleners, graag verder.

Tijdens een eerste behandeling wordt uw klacht besproken en vindt een uitgebreid onderzoek plaats. Vervolgens hoort u wat u van ons kunt verwachten, maar ook wat u zèlf kunt doen om uw herstel te bespoedigen.

Een behandeling bij uw fysiotherapeut bestaat veelal uit een combinatie van diverse technieken, massage en bewegingstherapie. Omdat wij beschikken over een zeer uitgebreide sportzaal, gaan cliënten geregeld bewegen als ondersteuning van de behandeling fysiotherapie. Zo bent u sneller klachtenvrij.

Wilt u een afspraak maken? Neem contact op via menu contact, bel naar 0345-510015 of kom even langs aan de balie.