Fysiotherapie voor jong tot oud

Iedereen kan terecht voor fysiotherapie bij FysiovdBerge, van jong tot oud.

Dit begint al voor de geboorte. Femke en Manon begeleiden zwangere vrouwen, middels de ZwangerFit. Daarnaast kunnen gedurende het hele leven kunnen zich lichamelijke klachten voordoen, waardoor bewegen even niet zo makkelijk gaat. Dan staan de fysiotherapeuten van FysiovdBerge voor u klaar met algemene fysiotherapie, zorg bij revalidatie na een operatie, COPD begeleiding en ademspiertraining.

Eveliene staat voor u klaar wanneer u last heeft van oedeem of er therapeutische kousen aangemeten moeten worden. Voor looptraining bij ‘etalagebenen’ kunt u begeleid worden door John en Manon. En wanneer u een blessure heeft opgelopen of een vraag hebt over het sporten kunt u bij Michelle terecht voor het sportblessure spreekuur.

Wij kunnen niet alles zelf, maar hebben wel de expertise in huis om u zo goed mogelijk te helpen. Wij werken samen met de kinderfysiotherapeuten van Kind en Fysio, een kinderbekkenfysiotherapeut, een diëtist, een psycholoog, een coach, een osteopaat, een care for women specialiste, een acupuncturist. Buiten onze praktijk werken we nauw samen met ergotherapeuten en logopedisten.

U treft meer info onder de knop ‘Specialisaties’.
Of bekijk direct: