Sportblessure spreekuur

Sporten is gezond, goed voor uw lijf en bovendien erg leuk om te doen! Wij zijn als fysiotherapeuten ambassadeurs van sport en bewegen. Sport u regelmatig? Daarmee voorkomt u allerlei klachten. Bovendien word je er vrolijk van. Soms ontstaan er klachten door het sporten. Acute klachten gaan vaak vanzelf over. Maar wanneer u twijfelt of het vanzelf over gaat of in het geval van heel veel pijn, kon u tot voorkort naar het sportblessure inloopspreekuur. Normaliter was het sportblessure inloopspreekuur iedere maandag van 17.00 – 18.00 uur.

In verband met het Corona virus moet iedereen die de praktijk bezoekt een afspraak maken. Zo kunnen wij de door onze beroepsgroep verplicht gestelde triage in relatie tot Corona vooraf doen. U kunt dus niet meer zomaar de praktijk binnenlopen voor het inloop spreekuur. 

Het sportblessure inloopspreekuur is dus voorlopig afgelast. 

U kunt wel een afspraak maken voor een check via de directe toegankelijkheid fysiotherapie. Er wordt dan een afspraak gemaakt van 25 minuten. Helaas kan dit niet gratis. Wij zullen hiervoor het reguliere tarief voor een behandeling fysiotherapie bij uw zorgverzekeraar in rekening brengen. Als u niet verzekerd bent kost het u 49,50 euro.

Voordeel hiervan is dat we meteen een behandeltraject starten. Zodoende kunt u snel uw dagelijkse bezigheden hervatten en ook weer gaan sporten!