Coaching

Salome coaching is de naam van de praktijk van Elise Klarenbeek. Ze is als zelfstandig coach werkzaam bij FysiovdBerge en richt zich op drie pijlers;

  • coach voor jonge ouders: Ben je net bevallen of ben je ouder van een jong kind en merk je dat je het lastig vindt om je rol als ouder in te vullen? Merk je dat je dat je tegen bepaalde patronen oploopt en kun je wel wat steun gebruiken?
  • coach voor mensen in een revalidatieproces Heb je een ongeluk gehad en ben je aan het revalideren? Merk je dat je in dit proces tegen jezelf aan loopt? Of dat het niet loopt zoals je wilt?
  • coach voor mensen met levensvragen in het algemeen Ben je niet helemaal tevreden met de manier waarop je leven verloopt? Merk je dat je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt en heb je vragen over waarom je op een bepaalde manier reageert?

Elise is naast coach ook beleidsmedewerker bij de GGD regio Utrecht en actief in de geboortezorg. Ze heeft jarenlange ervaring als jeugdverpleegkundige en heeft veel ouders van heel jonge kinderen begeleid in de groei naar ouderschap. Sinds 2005 coacht zij professionals in hun werk. Elise meent dat de mens zich het gelukkigst voelt als hij handelt vanuit autonomie en contact heeft met zijn/ haar gevoel. Om te leren hoe je dit doet en anderen te begeleiden bij dit gevoel te komen, volgde zij in 2018 een gecertificeerde opleiding in transactionele analyse, NLP(Neuro Linquistisch Programmeren) en Enneagram als ook een opleiding tot coach counselor.

Wil je je aanmelden voor een coachingstraject? Of wil je eerst meer informatie over Elise Klarenbeek en de wijze waarop ze werkt? Kijk op www.salomecoaching.nl of maak een afspraak via info@salomecoaching.nl.

Het eerste gesprek met Elise Klarenbeek is gratis.