Manon de Langen

Manon de Lange
Manon de Langen
Bignummer 09060070204

Manon de Langen is onze specialist op het gebied van COPD, ademspiertraining (Powerbreathe), hart- en vaatziekten, Claudicatio (etalagebenen),  OncoFit PLUS en Dry Needling. Manon is algemeen fysiotherapeut.

Manon heeft veel ervaring met COPD patiënten en andere longaandoeningen. Ademspiertraining (inspiratoire spierkrachttraining) gebeurt met behulp van de Powerbreathe. Bovendien is Manon ook kundig op gebied van Coronaire aandoeningen (hart- en vaatziekten) en bovendien gecertificeerd om u te behandelen met Dry Needling in uw armen (inclusief schouders) en benen.

Dry Needling is een behandeling met een naaldje dat kortdurend in een spierknoop wordt geprikt. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding en zal de pijn wellicht minder worden.

Manon is namens onze praktijk ook lid van de COPD Werkgroep van het Long Netwerk Utrecht. 

Daarnaast is Manon geschoold om mensen te behandelen die Corona hebben gehad. Zij heeft diverse scholingen gevolgd en is aangesloten bij Chronisch Zorgnet Nederland. Daarnaast heeft zij actief meegeschreven aan het Regionaal Covid Zorgpad Rivierenland.

Manon heeft de cursus Oncologische Fysiotherapie afgerond. Zij leidt het multidisciplinair traject OncoFit PLUS voor mensen die kanker hebben doorgemaakt.

Verder is Manon ook nog ZwangerFit docent en geeft ze de ZwangerFit©Plus cursus bij FysiovdBerge.

Terug naar het team