Manon de Langen

Manon de Langen
Manon de Langen
Bignummer 09060070204

Manon de Langen is onze specialist op het gebied van COPD, ademspiertraining (Powerbreathe), hart en vaatziekten, OncoFit PLUS en Dry Needling.

Manon heeft veel ervaring met COPD patiënten en andere longaandoeningen. Ademspiertraining (inspiratoire spierkrachttraining) gebeurt met behulp van de Powerbreathe. Bovendien is Manon ook kundig op gebied van Coronaire aandoeningen (hart- en vaatziekten) en bovendien gecertificeerd om u te behandelen met Dry Needling in uw armen (inclusief schouders) en benen.

Dry Needling is een behandeling met een naaldje dat kortdurend in een spierknoop wordt geprikt. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding en zal de pijn wellicht minder worden.

Manon is namens onze praktijk ook lid van de COPD Werkgroep van het Long Netwerk Utrecht. 

Daarnaast is Manon geschoold om mensen te behandelen die Corona cq. covid 19 hebben gehad. Zij heeft diverse scholingen gevolgd en is aangesloten bij Chronisch Zorgnet Nederland. 

Manon heeft de cursus Oncologische Fysiotherapie afgerond. Zij leidt het multidisciplinair traject OncoFit PLUS voor mensen die kanker hebben gehad.

Verder is Manon ook nog ZwangerFit docent en geeft ze de ZwangerFit©Plus cursus bij FysiovdBerge.

Terug naar het team